سناتور گراهام گرما را در تالار شهر S.C به عنوان جمعیت جمعیت درباره روسیه ، اوباماکار احساس می کند

CLEMSON ، SC - سناتور جمهوریخواه ، لیندسی گراهام روز شنبه با ابراز ناامیدی از انتخاب کنندگان ردیف روبرو شد ، زیرا سوالات همچنان به دور ارتباطات مبارزات انتخاباتی ترامپ با روسیه و آینده جایگزینی اوباماکار می چرخند. با وجود این که یکی از شدیدترین منتقدین درون حزب رئیس جمهور دونالد ترامپ باقی مانده است ، گراهام توسط 1000 شرکت کننده عمدتا ضد ترامپ در یک شهربازی در پردیس دانشگاه Clemson بمباران شد. وی در حالی که از رأی خود برای تأیید وزیر آموزش و پرورش بتسی دیووس ، حمایت احتمالی از لغو و جایگزینی قانون مراقبت مقرون به صرفه و مقاومت در برابر صدور احضاریه برای اظهارنامه مالیاتی ترامپ دفاع می کرد ، در جیب های خنده دار خیس شد. "من نمی دانستم که وجود دارد. گراهام گفت: این بسیاری از لیبرال ها در کارولینای جنوبی بودند. گراهام به ادعاهای مربوط به ضربه زدن به سیم ترامپ اهمیت می دهد مارس 4 ، 201706: 43 این شهربازی عجیب و غریب یک هفته پس از چهار سناتور جمهوریخواه دیگر برای بازدید از مناطق خود برای رویدادها آمد و پاسخ های مشابهی را دریافت کرد. بسیاری از اجتماعات در حال توجه به چگونگی GOP هستند. حزب در حال پیشبرد چگونگی پیشبرد با چندین مورد مهم در دستور کار خود پس از پیروزی قاطع در انتخابات نوامبر است? قانون مراقبت مقرون به صرفه ، به جمعیت ناامید گفت که سایر جمهوریخواهان او را در روند تهیه لایحه قرار نداده اند. "آیا می توانم یک راز برای شما تعریف کنم. گراهام گفت: من حتی نمی دانم که برنامه GOP چیست. "او با پیامی به سمت قانونگذاران جمهوریخواه که طرح پیشنهادی جایگزین احتمالی را تهیه کرده بودند ، دنبال کرد:" به لیندسی گراهام ندهید که آن را بگیرد یا گزینه های خود را ترک کند. چون من آن را ترک خواهم کرد. من می خواهم بخشی از این باشم. من می خواهم شما بدانید که ما چه کاری انجام می دهیم. "

"تام پرایس" (تام پرایس)، وزیر خدمات انسانی، روز جمعه در مورد یک پیشنهاد مربوط به مراقبت بهداشتی که از سوی reporters.It درخواست شد، در روز جمعه باقی ماند. گراه‌ام خود را در رقابت با مردم در مورد تحقیقات در مورد ارتباطات احتمالی کمپین ترامپ پیش از انتخابات نوامبر در روسیه یافت. گراه‌ام از شرکت کنندگان در مجلس سنا در روز جمعه گفت: "من به عنوان یک سناتور ایالات‌متحده در مورد تلاش‌های بالقوه برای دستیابی به منافع مشترک به عنوان یک راه برای کمک به درک هر گونه ارتباط با نهاده‌ای خارجی گفت:" من این کار را زمانی انجام خواهم داد که فکر کنم دلیلی برای انجام این کار وجود دارد ". او اینجاست! " بعد از heckling گراه‌ام همه ماجرا فریاد می‌زند "مرد فریاد می‌زند". جیمز وان hillyard (@ VaughnHillyard)۴ مارس ۲۰۱۷ از زمانی که ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد، تنها یک سناتور جمهوری‌خواه بود که یک تالار شهر را در منطقه خانه‌اش در اختیار داشت.

منبع
سئو هاب ترامپ ,گراهام ,سناتور ,مورد ,خواهم ,جمعه ,انتخابات نوامبر ,فریاد می‌زند ,وجود دارد ,مراقبت مقرون ,لیندسی گراهام ,قانون مراقبت مقرون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سرای غزل قیمت ورق و لوله مانیسمان Ali Sohrabi Far ویلم - سرویس تماشای آنلاین فیلم دانلود اپلیکیشن من